Over ons

Wie zijn Duplo Shipping?

Met Duplo Shipping exploiteren wij op dit moment drie moderne binnenvaartschepen voor het vervoer van containers vanaf de Rotterdamse zeehavens naar diverse inland terminals binnen Nederland. Jaarlijks vervoert Duplo Shipping ruim 50.000 teu over de binnenwateren.

Duplo Shipping word geleid door twee compagnons dhr. L. Minderhoud en dhr. P. Eikelenboom. In 2007 is het duo samen begonnen met Duplo Shipping. In 2007 is er gestart met een schip dat een capaciteit heeft van 90 teu. In 2008 is deze verkocht en is er een splinternieuw schip aangeschaft met een capaciteit van 208 teu. In 2011 is er een extra schip aan de vloot toegevoegd die ook 208 teu lading capaciteit heeft. Onlangs in 2024 hebben we de vloot uit kunnen breiden met een extra schip van 206 teu groot.

Leerbedrijf

Duplo Shipping is vanaf het begin in 2007 actief met het opleiden van vakbekwaam personeel. Wij zijn dan ook trots op de titel beste leerbedrijf in de categorie maritiem die wij in 2010 uitgereikt hebben gekregen van de vak opleiding transport en logistiek (tegenwoordig STL Sector instituut Transport en Logistiek).

Ook op dit moment leiden wij mensen op en zijn wij een erkend leerbedrijf voor STL. Wij zijn trots op het feit dat een groot gedeelte van de huidige bemanning is doorgestroomd uit de eigen opleiding. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde leerlingen die een mooie toekomst in de binnenvaart ambiëren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.